اینترنت و اینترانت در مدرسه شهیدین (ره)
- مدیر سایت
- بازدید: ۱۱۶۰۹
* اینترنت پرسرعت در مدرسه شهیدین (ره) توسط سیستم مدیریت قوی داخلی و با نظارت کامل ارائه می شود.
* شبکه داخلی (اینترانت) مدرسه جهت دسترسی به سایت اطلاع رسانی و اتوماسیون مدرسه به طور رایگان، همیشه و با سرعت مناسب آماده استفاده است. شبکه بیسیم تمام نقاط مهم مدرسه را تحت پوشش دارد و طلاب جهت اتصال به شبکه بیسیم کافی است نام های شبکه زیر را جستجو نمایند:
۱- "shahidain" در حیاط، حسینیه، حجرات، تمام طبقات، راهروها و کلاس ها (بدون نیاز به رمز)
۲- "ketabkhaneh" در مخزن کتابخانه (بدون نیاز به رمز)
۳- "Vahed WLAN" در داخل واحد کامپیوتر و مدرس امام خمینی (ره) (بدون نیاز به رمز)
* هر کاربر در مدرسه شهیدین می تواند ۳ نوع اکانت داشته باشد:
۱. اکانت اتوماسیون مدرسه (جهت ورود و استفاده از اتوماسیون مدرسه در بستر وب)
۲. اکانت اینترنت مدرسه (جهت اتصال به اینترنت مدرسه شهیدین در فضای داخلی مدرسه)
۳. اکانت واحد کامپیوتر (جهت login و استفاده از سیستم های داخل واحد کامپیوتر مدرسه)
اطلاعات نام کاربری هر سه اکانت یکی می باشد و می توانید رمز را نیز به دلخواه خود برای هر کدام تعیین نمایید.
* اکانت اتوماسیون مدرسه به طور خودکار و اجباری برای تمام اساتید، طلاب و مسئولین مدرسه صادر می شود و نیازی به مراجعه به مسئولین نیست.
* هر کاربر جهت اتصال به اینترنت مدرسه باید درخواست صدور اکانت اینترنت نماید. جهت این امر باید به مسئول محترم واحد کامپیوتر مراجعه شود. (تلفن: ۰۹۳۳۶۶۶۷۷۶۵)
* هر کاربر برای استفاده از سیستم های واحد کامپیوتر باید درخواست صدور اکانت واحد کامپیوتر نماید. جهت این امر باید به مسئول محترم واحد کامپیوتر مراجعه شود. (تلفن: ۰۹۳۳۶۶۶۷۷۶۵)
* هنگام تعریف اکانت در سیستم مدیریت اینترنت، هر کاربر در دسته خاصی قرار می گیرد و هر دسته قوانین و مقررات خاص خود را دارد.
* استفاده کاربران به صورت کامل توسط سیستم مدیریت اینترنت تحت نظارت است. این نظارت شامل ثبت لینک های باز شده (حتی یک ثانیه)، نظارت بر ترافیک و ثبت آی پی ها می باشد.
* اکانت هر کاربر مخصوص استفاده خود اوست و استفاده دیگران از آن خلاف مقررات است. با فرد خاطی برخورد می گردد و باید پاسخگوی استفاده های دیگران از اکانت خود باشد.
چگونگی اتصال به اینترنت مدرسه شهیدین (ره)
شیوه یک:
* در کامپیوترهای اینترنت واحد کامپیوتر:
بعد از روشن کردن دستگاه روی میانبر کانکشن اختصاصی واحد (Shahidain Net با آیکون) که در صفحه دسکتاپ موجود است کلیک کرده و در پنجره ظاهر شده (تصویر زیر) اطلاعات اکانت خود را وارد کرده و متصل شوید. هنگام ترک دستگاه حتما با کلیک روی «قطع اتصال» از اکانت اینترنت خارج شوید.
* در لپ تاپ یا کامپیوتر شخصی:
باید ابتدا برنامه جدید کانکشن Shahidain Net را به طور رایگان دانلود کنید. این برنامه نیاز به نصب دارد. بعد از نصب می توانید به همان توضیحی که در بالا گذشت از نرم افزار استفاده کنید.
* در موبایل و تبلت:
باید ابتدا یک VPN در بخش اتصال در موبایل یا تبلت خود بسازید. به این منظور در تنظیمات گوشی یا تبلت به طور معمول با انتخاب گزینه "بیشتر" عنوان VPN در دسترس خواهد بود. گزینه "افزودن شبکه VPN" را انتخاب کنید. در قسمت نام، نام دلخواه خود را تایپ کنید؛ به عنوان مثال "اینترنت مدرسه". در قسمت نوع، PPTP انتخاب شود. در قسمت آدرس سرور، آی پی 192.168.10.1 تایپ شود. گزینه رمزنگاری PPP یا MPPE خاموش باشد. هیچ اطلاعاتی در بخش پیشرفته وارد نشده باشد. سپس گزینه ذخیره را انتخاب کنید تا VPN ساخته شود. اکنون می توانید بعد از اتصال به شبکه بیسیم، VPN را با نام دلخواهی که ساختید اجرا کنید و نام کاربری و رمز را وارد کنید.
همچنین می توان در قسمت نوع، گزینه L2TP/IPSec PSK را نیز انتخاب کرد که در این صورت آدرس سرور همان آی پی 192.168.10.1 می باشد اما مقدار pre-shared key برابر با "shahidain" خواهد بود.
شیوه دو:
این شیوه نسبت به شیوه یک، عملکردی بهتر دارد و شامل راهکارهای به روز می باشد. در این شیوه باید برنامه Open vpn را جداگانه برای ویندوز یا گوشی خود دانلود نمایید. سپس فایل تنظیمات مربوط به اینترنت مدرسه را دانلود کرده و طبق راهنمای زیر برنامه را فعال نمایید. در استفاده های بعدی این مراحل نیاز نخواهد شد.
لینک دانلود برنامه Open vpn نسخه ویندوز - نسخه ۶۴ بیتی
لینک دانلود برنامه Open vpn نسخه ویندوز - نسخه ۳۲ بیتی
لینک دانلود برنامه Open vpn نسخه آندروید از گوگل پلی
لینک دانلود برنامه Open vpn نسخه IOS از اپل استور
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
لینک دانلود فایل تنظیمات vpn برای مدرسه
راهنمای نصب و فعال سازی:
نسخه ویندوز:
برنامه را نصب و اجرا کنید. بعد از اجرا، آیکون برنامه کنار ساعت سیستم قابل دسترسی هست:
روی آیکون برنامه راست کلیک کنید و گزینه import file را انتخاب نمایید. در پنجره ظاهر شده سراغ فایل تنظیمات vpn مدرسه که قبلا دانلود کرده اید بروید و آن را انتخاب و تایید کنید تا تنظیمات اعمال شود.
زین پس جهت اتصال به اینترنت مدرسه مطابق تصویر زیر روی آیکون برنامه راست کلیک کرده و روی گزینه connect کلیک نمایید:
در پنجره باز شده مطابق تصویر زیر نام کاربری و رمز اکانت اینترنت خود را وارد کرده و تایید نمایید:
سپس در پنجره بعدی مطابق تصویر رمز اختصاصی مدرسه (Private key password) را وارد کنید. مقدار آن 12345678 می باشد:
با تایید این رمز، اتصال vpn مدرسه برقرار شده و به اینترنت مدرسه متصل می گردید.
نسخه موبایل (آندروید و IOS):
برنامه را از لینک های ارائه شده دانلود کرده و نصب و اجرا نمایید.
در اولین صفحه مطابق تصویر گزینه AGREE را انتخاب نمایید:
در صفحه یعد ابتدا روی گزینه ۱ کلیک کنید و از فضای ذخیره گوشی فایل تنظیمات vpn مدرسه را که قبلا دانلود کرده اید، انتخاب کنید و بعد روی ۲ کلیک کنید:
در صفحه بعد در شماره ۱ نام دلخواه برای vpn بنویسید. در ۲ نام کاربری اکانت اینترنت و در ۳ رمز اکانت اینترنت خود را بنویسید. در ۴ رمز اختصاصی (Private key password) را وارد کنید. مقدار آن 12345678 می باشد. در پایان روی ۵ کلیک کنید تا اطلاعات ثبت گردد:
از این به بعد با اجرای برنامه صفحه زیر نمایش می یابد و هر زمان به فعال کردن vpn مدرسه نیاز داشتید گزینه مربوطه را فعال کنید:
راهنمای استفاده از سامانه اینترنت در اتوماسیون مدرسه شهیدین (ره)
در میز کار اتوماسیون روی دکمه اینترنت کلیک نمایید تا صفحه اصلی سامانه اینترنت باز شود. در تصویر زیر نمای صفحه اصلی سامانه مدیریت اینترنت در اتوماسیون مدرسه را مشاهده می کنید:
در این صفحه ۶ ویجت یا بخش وجود دارد:
ویجت وضعیت فعلی اتصال امروز: در این ویجت از اتصال یا قطع بودن اتصال vpn خود و نیز میزان زمان مجاز باقیمانده و زمان مصرف شده مطلع می شوید.
ویجت اطلاعات اکانت اینترنت: در این ویجت نام و گروه کاربری خود را مشاهده می کنید. همچنین از وضعیت فعال بودن یا غیر فعال بودن اکانت خود و نیز محدودیت های خود مطلع می شوید.
ویجت تغییر رمز اکانت اینترنت: جهت تغییر رمز اکانت اینترنت خود می توانید از این بخش استفاده کنید و رمز جدید را وارد نمایید.
ویجت «ترافیک باقیمانده / خرید» و «سوابق خرید ترافیک»: در سربرگ «ترافیک باقیمانده / خرید» می توانید مقدار ترافیک اختصاص یافته و مقدار مصرف شده آن را مشاهده کرده و ترافیک جدید بخرید. برای این کار با انتخاب ترافیک دلخواه و کلیک روی دکمه پرداخت، به درگاه پرداخت اینترنتی متصل خواهید شد.
در سربرگ «سوابق خرید ترافیک» می توانید تمام سوابق مربوط به خرید ترافیک را به ترتیب از جدید به قدیم مرور نمایید.
ویجت «سوابق اتصال» و «سوابق مصرف ترافیک»: در سربرگ «سوابق اتصال» می توانید لیست تمام اتصالات vpn خود را به ترتیب از جدید به قدیم مرور نمایید. در سربرگ «سوابق مصرف ترافیک» می توانید لیست تمام مصارف ترافیک خود را به صورت جزئی و به ترتیب از جدید به قدیم مرور نمایید.
ویجت «گزارش خطا در اتصال» و «نرم افزار / راهنمای اتصال»: در سربرگ «گزارش خطا در اتصال» می توانید لیست گزارشات خطا در هنگام شروع اتصال vpn یا در اثنای استفاده را مشاهده کنید. در سربرگ «نرم افزار / راهنمای اتصال» می توانید لینک مشاهده راهنمای استفاده از اینترنت مدرسه و لینک دانلود برنامه های vpn را مشاهده نمایید.
محدودیت های گروه های کاربری اینترنت:
الف) سقف زمان اتصال در روز:
اساتید: ۱:۳۰ ساعت در روز
مسئولین: بدون سقف
طلاب فقه و اصول: ۱:۳۰ ساعت در روز
طلاب سطح یک: ۱:۳۰ ساعت در روز
ب) سقف ترافیک مصرفی در روز
اساتید: بدون سقف
مسئولین: بدون سقف
طلاب فقه و اصول: بدون سقف
طلاب سطح یک: بدون سقف
ج) سقف ترافیک مصرفی در هفته
اساتید: بدون سقف
مسئولین: بدون سقف
طلاب فقه و اصول: بدون سقف
طلاب سطح یک: بدون سقف
د) محدودیت اتصال در ساعات شبانه روز
اساتید: بدون محدودیت اتصال در ساعات شبانه روز
مسئولین: بدون محدودیت اتصال در ساعات شبانه روز
طلاب فقه و اصول: بدون محدودیت اتصال در ساعات شبانه روز
طلاب سطح یک: دارای محدودیت اتصال در ساعات شبانه روز (مطابق تصویر زیر)
هزینه ها:
دریافت اکانت اینترنت و استفاده از سالن واحد کامپیوتر برای تمام سطوح کاربران مدرسه هیچ هزینه ای ندارد. اما ترافیک مصرفی شامل پرداخت هزینه می باشد. در حال حاضر مطابق با آخربن به روزرسانی قیمت ها در واحد کامپیوتر قیمت هر گیگابایت ترافیک ۲۰۰۰ تومان می باشد. ترافیک خریداری شده زمان انقضا ندارد.
اطلاع کاربران از وضعیت اکانت:
تمام کاربران اینترنت مدرسه شهیدین (ره) جهت مشاهده وضعیت اکانت اینترنت خود می توانند به دکمه اینترنت در میزکار (صفحه اصلی) اتوماسیون مدرسه، مراجعه نمایند. در این صفحه امکانات مختلف و متنوعی از جمله خرید ترافیک وجود دارد. جهت اطلاعات بیشتر به این مطلب مراجعه نمایید.
نکته: افرادی که به هر دلیل دسترسی به میز کار اتوماسیون ندارند در داخل مدرسه به لینک زیر مراجعه نمایند:
internet.shahidain.ir