ضوابط حضور و غیاب
- مدیر سایت
- بازدید: ۷۱۳۳
۱- یکی از فلسفه های وجودی دوره، ایجاد نظم و انضباط در کلاس ها و مباحثات است. از این رو در حد امکان می بایست حضور طلاب در کلاس ها منظم باشد.
۲- طلاب برای غیبت در موارد خاص و اضطراری، در صورت امکان با هماهنگی و اطلاع مسئول مربوطه اقدام نمایند.
۳- موارد غیبت موجه عبارت است از: حج واجب، سفر عمره و عتبات، بیماری شخص یا خانواده و سفرهای ضروری (به تشخیص مسئول مربوط)
۴- غیبت ناموجه در هر کلاس، موجب کسر یک بیستم از شهریه شده و در صورتی که تعداد غیبتها در یک ماه به بیش از ۱۰ مورد برسد موجب قطع شهریه و مشمول تذکر و نمره منفی در پرونده می شود.
۵- هر سه تأخیر بیش از ۱۰ دقیقه از شروع کلاس، یک غیبت محسوب می شود.
۶- مؤکدا توصیه میشود طلاب محترم عضو دوره، در درس اخلاق هفتگی مدرسه یا حوزه شرکت کنند. لازم به ذکر است که و ساعات شرکت در درس اخلاق، جزء ساعتکاری محاسبه میشود.
۷- حضور و غیاب کلاسها توسط نمایندگان انجام میشود، ولی ثبت غیبت و تأخیر در مباحثات، مقدار مباحثه هر روز و جمع کل ساعات کاری روزانه، بر عهده خود افراد میباشد که می بایست در سامانه ساعتکاری وارد نمایند.
۸- در صورتی که استاد محترمی، تا ۱۰ دقیقه از ابتدای زمان شروع کلاس، در کلاس حاضر نشدند، طلاب می توانند کلاس را ترک نمایند، مگر اینکه تأخیر استاد، به طریقی به اطلاع ایشان برسد که در این صورت طلاب موظف هستند منتظر بمانند.
۹- طلاب محترم می توانند کارهای ادارای را روزهای پنجشنبه انجام دهند، تا در طول هفته کلاس یا مباحثه آن ها تعطیل نشود.
۱۰- ادامه عضویت اعضا بعد از امتحانات پایان سال و پس از بررسی وضعیت تحصیلی و انضباطی آنان، قبل از شروع سال تحصیلی جدید اعلام خواهد شد.
(آخرین بروزرسانی: ۱۳۹۷/۱۰/۱۵)